Ny forbundssekretær i DUI-LEG og VIRKE

kenneth-f-christensen-250x300Kenneth F. Christensen er ansat som ny forbundssekretær i DUI med ansvar for den daglige administrative ledelse.

Kenneth F. Christensen er 39 år, medlem af Hvidovre Kommunalbestyrelse og formand for Børne- & Undervisningsudvalget. Derudover har han brugt en del tid i Statsforvaltningen, hvor han har hjulpet børn, der er kommet i klemme. Han har som Socialdemokratisk folketingskandidat haft et særligt fokus på børns vilkår.
Ved siden af alt dette, har Kenneth også arbejdet som selvstændig de sidste fem år, inden for strategisk kommunikation og markedsføring.

Kenneth har også erfaring fra frivillige foreninger: Han har blandt andet været med til at opbygge FOA Ungdom og været bestyrelsesformand for AOF Center Hovedstaden. Samtidig har han været med til at starte Frivillige fightere, der er gruppen af frivillige i Hvidovre Ishockey Fighters og så er han talsmand for Natteravnene i Avedøre.

Kenneth er klar til arbejdet, og glæder sig blandt andet, til at skabe et større internt fokus på medlemsorganisering, samt at gøre DUI synlig som en landsorganisation, der er med på den aktuelle dagsorden nationalt.

Udgivet i Nyheder.