Infomøde i Aalborg

Info-møde i Aalborg 17. juni – frist for tilmelding 13. juni

Svinger kommunerne sparekniven, kan det også gå ud over vores aktiviteter for børn og unge. Landssamrådet inviterer til en aften, hvor du hører, hvorfor det er en god idé at jeres lokalforening interesserer sig for den lokale folkeoplysningspolitik. Du får også inspiration til nye redskaber, der kan hjælpe jer med at udvikle jeres forening, så I står stærkere over for kommunen, politikere, forældre og andre i lokalsamfundet.

 

Kultur- & borgerservicechef Benny Agergaard i Fakse kommune fortæller om folkeoplysningspolitik og muligheder i dialogen med kommunerne med fokus på: hvorfor skal kommunen have en folkeoplysningspolitik? Hvilken betydning har den for tilskud og vilkår? Hvad kan I gøre formelt og uformelt i kontakt og dialog med kommunen? Hvilken rolle spiller kommunalvalget?

Benny kender såvel den kommunale som Samrådsorganisationernes verden. Benny var med i lejrledelsen for Spejdernes lejr 2012 og har tidligere været generalsekretær i Det Danske Spejderkorps.

Efter dette oplæg bliver vi konkrete på, hvordan vi i vores egen forening kan styrke samarbejdet lokalt. Gennem en introduktion til foreningsredskaber.dk får du inspiration til at udvikle din forening, så vi bliver endnu mere synlige – og værdsat – af lokalsamfundet, herunder af kommunen.

På mødet deltager andre interesserede fra Samrådsorganisationernes lokalforeninger, lokale samråd, repræsentanter i folkeoplysningsudvalg og jeg deltager som formand for Landssamrådet.

Fakta om www.foreningsredskaber.dk

Få ideer og praktiske redskaber om

  • Værdier
  • Partnerskaber
  • Synlighed
  • Kommunikation
  • Politik

Hjemmesiden er en del af Projekt Foreningsvilkår, der støttes af DUF.

PROGRAM 17. JUNI

18:30 Ankomst med sandwich

19:00 Velkomst v/ Alice Linning, formand for Landssamrådet

19:15 Tips & tricks om folkeoplysningspolitik v/ Benny Agergaard

20:15 Kaffe og kage

20:30 Ideer og inspiration fra ny værktøjskasse udviklet af Projekt Foreningsvilkår v/ Alice Linning

21:15 Afrunding

21:30 Farvel og tak for i aften

STED OG TILMELDING

Adresse: Sofiendalsvej 98, 9000 Aalborg, ”Spejdergården” hos Det Danske Spejderkorps.

Tilmelding: senest 13. juni (af hensyn til bestilling af mad). Oplys gerne navn, organisation og funktion i din mail til samraadet@dds.dk. Det er gratis at deltage, men du skal selv betale transporten.

Jeg glæder mig til at møde jer og sammen blive klogere på foreningsvilkår.

Mange hilsner fra, Alice Linning, Formand for Landssamrådet

Udgivet i .